Ιδιότυπα γούρια γεμάτα νοήματα και συμβολισμούς από έναν ξεχασμένο πολιτισμό που άκμασε ψηλά στις Άνδεις του Περού. Οι ταύροι Πουκαρά (Toritos de Pucará) σαν δείγματα νοτιοαμερικανικής λαϊκής τέχνης έχουν μία απρόσμενη ιστορία που στο δρόμο της συναντάει τους ταύρους των ισπανών κονκισταδόρων.

Από αυτά τα γοητευτικά ζώα θα εμπνευστούμε λοιπόν, και θα φτιάξουμε τους δικούς μας ταύρους ξεκινώντας από μια μπάλα πηλού. Οι διακοσμητικές λεπτομέρεις των Ταύρων Πουκαρά είναι γεμάτες νοήματα και συμβολισμούς· το ίδιο και οι δικοί μας: θα είναι οι προσωπικοί μας συμβολισμοί και τα δικά μας νοήματα.

Σας περιμένουμε λοιπόν αυτό το Σάββατο στο ding για να εγκαινιάσουμε το 2022 με ένα μακρινό ταξίδι στις πανύψηλες Άνδεις και τους ταύρους τους.

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.