Όλα όσα κάνουμε και αγαπάμε στα δημιουργικά μας εργαστήρια, σε πιο ελεύθερη μορφή και με περισσότερη άνεση χρόνου, ειδικά σχεδιασμένα για πιο μικρά παιδιά!

Μπορώ να ζωγραφίσω με τη μύτη; Γίνεται να φτιάξω μια εικόνα μόνο με κόλλα και χαρτιά; Αντί για πινέλο θέλω μακαρόνια! Θέλω να πλάσω… κάτι! Τι θα γίνει αν ανακατέψω όλα τα χρώματα μαζί;

Δικαίωμα στη δημιουργία έχουν όλοι! Το βιωματικό δημιουργικό εργαστήριο Junior Art Studio, προσφέρει σε πιο μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γνωριστούν με εργαλεία και τεχνικές, να πειραματιστούν, και να δημιουργήσουν απολύτως ελεύθερα. Χωρίς πάντα κάποιο θέμα και χωρίς πάντα κάποιο ζητούμενο.

Και βέβαια, επειδή εδώ είναι ding, δεν φοβόμαστε να λερωθούμε και να λερώσουμε :-)

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τα παιδιά θα παιδέψουν τη φαντασία τους, θα ακονίσουν την αντίληψή τους και θα αναπτύξουν τόσο τη λεπτή κινητικότητά τους όσο και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Και φυσικά θα γνωριστούν με τη δημιουργικότητά τους — και, γιατί όχι, θα κάνουν μέσα από το παιχνίδι τα πρώτα τους βήματα στον θαυμαστό κόσμο της τέχνης. Άλλωστε η διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας είναι από μόνη της ένα παιχνίδι⋅ μία συνεχής εξερεύνηση των δυνατοτήτων μας.

Έρχεστε όποτε θέλετε, φεύγετε όποτε θέλετε

Κάποιοι κουράζονται πιο γρήγορα, άλλοι θέλουν πιο αργά, άλλοι πιο νωρίς. Είναι κι εκείνοι που δεν λένε να φύγουν! Επομένως ναι, μέσα στο διαθέσιμο δίωρο του Junior Art Studio, έρχεστε όποτε θέλετε, φεύγετε όποτε θέλετε! Ζωγραφική, κολάζ, γλυπτική, κατασκευές, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ανάλογα με τα κέφια και τις διαθέσεις.

Και ο μπαμπάς ή η μαμά;

Είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι να παίξουν και να δημιουργήσουν μαζί μας. Ή όχι. Το αφήνουμε πάνω σας!

Για την προστασία της υγείας μας, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης για δοκιμαστικό είναι απαραίτητη!

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Αν και η χρήση υγειονομικής μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική, δεν θα δούμε με μισό μάτι όποιο παιδί επιλέξει να την φορέσει. Το αντίθετο μάλιστα: το συνιστούμε για τον εσωτερικό χώρο του ding.