Ζωγραφική, πηλός, κατασκευές, εικαστικά, κόμικς, φωτογραφία, βουτιές στα χρώματα και τις πλαστελίνες. Για παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και για μεγάλους. Βρείτε το εργαστήριο που σας ταιριάζει και δηλώστε συμμετοχή!

Η ζωγραφική αλλιώς

Εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά 5 έως 12 ετών

Το τραίνο του πηλού

Εργαστήριο πηλού και μικρογλυπτικής για παιδιά 5 έως 12 ετών

Ιστορίες σε άσπρο και μαύρο

Εργαστήριο φωτογραφίας για παιδιά 8 έως 12 ετών

Χάρτινοι ήρωες, απίθανες ιστορίες

Εργαστήριο κόμικς για παιδιά 9 έως 15 ετών, με τον Φοίβο Παπαχατζή

Εικαστικά για λίγο πιο μεγάλους

Δημιουργικό εργαστήριο για μαμάδες, μπαμπάδες και άλλους ενήλικες

Messy Play

Κάθε μέρα παίζω και δημιουργώ με τη μαμά ή τον μπαμπά. Για παιδιά έως 5 ετών.

Το θεματικό του Σαββάτου

Ένα διαφορετικό δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά 5 έως 12 ετών, κάθε Σάββατο

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.