fbpx
Loading...

Θεματικό Δημιουργικό Εργαστήριο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΟΛΑΖ, ΠΗΛΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Θεματικό Δημιουργικό Εργαστήριο2024-09-09T21:27:03+03:00

Είναι το γνώριμο και αγαπημένο «Θεματικό του Σαββάτου» που διοργανώνουμε στο ding από το φθινόπωρο του 2016. Με αφορμή ένα θέμα, είτε κλασικό, είτε αλλοπρόσαλλο, το σαββατιάτικο θεματικό δημιουργικό εργαστήριο απελευθερώνει μικρούς καλλιτέχνες που έχουν την τάση να …απογειώνονται.

Το θέμα του κάθε εργαστηρίου ανακοινώνεται στα μέσα της εβδομάδας στο site μας, τη σελίδα μας στο Facebook και φυσικά στο email σας εφόσον έχετε εγγραφεί στo newsletter μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είμαστε κινητοί!

Ναι, το θεματικό εργαστήριο του ding μπορεί να πραγματοποιηθεί και εκτός έδρας. Σε σχολεία, οργανισμούς, αλλά και ιδιωτικούς χώρους, στα πλαίσια εκδηλώσεων ή άλλων δραστηριοτήτων. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το project ή την ιδέα που έχετε.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια μικρή γεύση από προηγούμενα θεματικά εργαστήρια

Mystery Walk • Έγκλημα στο Χαλάνδρι

Ένας περίπατος στο μυστήριο, αλλά και στην ιστορία του Χαλανδρίου. Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, με οδηγό τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο.

Κρατάω Ψαλίδι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο ding, τα ψαλίδια έχουν την τιμητική τους με δύο αυτόνομα think the unthinkable workshops. Κρατώντας ένα ψαλίδι, εξερευνούμε το τυχαίο δίνοντάς του μορφή ή σχεδιάζουμε το πορτραίτο μας από χαρτόνι και χαρτί.

Η Χρονιά του Ποντικού

Με αφορμή την κινέζικη πρωτοχρονιά, κατασκευάζουμε πήλινα αγαλματάκια κινέζων ποντικών!

Ένα μπλουζάκι για τη Γάζα

Δείτε τι φτιάξαμε και κάντε το και στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παλιό μπλουζάκι. Ας ακουστούμε!

Dia de los muertos 2024 στο ding

Ένα δημιουργικό εργαστήριο ποικίλων τεχνικών και γνωριμίας με τη γιορτή της «Ημέρας των νεκρών» που μας έρχεται από το Μεξικό. Για παιδιά 6 - 12 ετών.

Στρατιώτες των χρωμάτων

Ένα αντιπολεμικό δημιουργικό εργαστήριο κολάζ και ζωγραφικής εμπνευσμένο από το street art που με τη σειρά του εμπνέεται από τα έργα του Banksy και το Flower Power.

Τα βάζα Μινγκ και η άνοιξη

Ένα δημιουργικό εργαστήριο κολάζ και γνωριμίας με την τεχνική διακόσμησης των πιο διάσημων βάζων του κόσμου. Για παιδιά 5 έως 12 ετών.

Go to Top