Τα δημιουργικά εργαστήρια του ding, δεν είναι μόνο για τα παιδιά!

Το εικαστικό εργαστήριο για μεγάλους έχει ανοιχτή δομή και πλατιούς ορίζοντες. Διατηρεί τις ιδέες που έχει για τη δημιουργική διαδικασία και επιθυμία του είναι (όπως ακριβώς και στα παιδικά εργαστήρια) να ενισχύσει τη διαφορετική, ή και ανατρεπτική ακόμα, σκέψη μέσα από τα εικαστικά.

Θα γνωρίσουμε πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, θα χρησιμοποιήσουμε μολύβι, κάρβουνο, τέμπερες και σκόνες.

Θα μιλήσουμε για το χρώμα, τη φόρμα, τη σκιά και θα ταξιδέψουμε σε διάφορους πολιτισμούς του κόσμου, μέσα από τα έργα τους.

Θα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε γνωστά έργα καλλιτεχνών, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε τις δικές μας εκδοχές.

Θα έχουμε μια ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε ικανότητες και να θέσουμε καινούρια όρια στις δυνατότητές μας.

Πάνω απ’ όλα όμως, σκοπεύουμε να περάσουμε καλά!

Σημ.: Το εργαστήρι ενηλίκων είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να το ξεκινήσετε ακόμα και στη μέση της χρονιάς.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Αν και η χρήση υγειονομικής μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική, δεν θα δούμε με μισό μάτι όποιο παιδί επιλέξει να την φορέσει.