Στο ding, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε ένα εργαστήριο με μια από τις αγαπημένες μας μορφές αφηγηματικής τέχνης: τα comics.

Τα παιδιά θα εισαχθούν σε μία ιδιαίτερα δημιουργική διαδικασία. Σενάριο, διάλογοι και σκίτσο, όλα μαζί συντονίζονται με τρόπο τέτοιο ώστε να μεταφέρουμε την ιστορία που έχουμε στο κεφάλι μας στο χαρτί. Να δώσουμε ζωή στους απίθανους ήρωες που έχουμε σκαρφιστεί.

  • Το εργαστήριο σχεδιάζουν και πραγματοποιούν ο Φοίβος με τον Γιάννη.

Φοίβος Παπαχατζής

Ο Φοίβος Παπαχατζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Graphic Arts and Design στο Leeds Metropolitan University, με ειδίκευση στην εικονογράφηση.

Από το 2001 εικονογραφεί για τον περιοδικό τύπο, τη διαφήμιση και εκδοτικούς οίκους. Ειδικότερα, δουλειά του έχει δημοσιευτεί, μεταξύ άλλων, στα περιοδικά «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Focus», «Status», «Symbol», «Gourmet» και «Ε» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», καθώς και σε περισσότερα από 15 βιβλία.

Εδώ και μια περίπου δεκαετία διδάσκει σκίτσο και comics σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Εκτός από τη γυναίκα και την κόρη του, οι μεγάλες του αγάπες είναι τα comics, τα βιβλία και η μουσική.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Αν και η χρήση υγειονομικής μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική, δεν θα δούμε με μισό μάτι όποιο παιδί επιλέξει να την φορέσει.