Το 2022 είναι η Χρονιά της Τίγρης, σύμφωνα με το κινεζικό έθιμο, και με αυτή την αφορμή, δεν θα πάμε στην Κίνα, αλλά θα αναζητήσουμε την τίγρη.

Είναι η ευκαιρία που ψάχνουμε εδώ και καιρό για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα με το έργο του μεταϊμπρεσιονιστή γάλλου ζωγράφου Henri Rousseau. Πρόκειται ίσως για τον πιο χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της ναΐφ ζωγραφικής, τον οποίο «ανακάλυψε» ο Picasso. Είναι διάσημος για τις ζούγκλες που ζωγράφιζε όπως και για το ότι μέσα στα φυλλώματά τους έκρυβε διάφορα ζώα.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, με αφορμή τον πίνακα του Rousseau Τίγρη σε τροπική καταιγίδα, σας περιμένουμε για να ζωγραφίζουμε το πορτρέτο της δικής μας τίγρης, να ετοιμάσουμε τα πυκνά φυλλώματα της δικής μας ζούγκλας και μέσα να κρύψουμε την τίγρη!

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη.