Έχεις χωθεί ποτέ μέσα σε ένα… λουλούδι; Έλα να δούμε μαζί ό,τι δεν μπορείς να δεις παρά μόνο αν συνδυάσεις τη φαντασία σου με την παρατήρηση και πολλά μυρωδάτα χρώματα.

Τα λουλούδια της Georgia O'Keeffee

Γινόμαστε μικρά μικρούλια έντομα και ζουζουνίζουμε μέσα στους στήμονες των λουλουδιών. Σαν μέλισσες μεθάμε απ’ τη γύρη τους, σαν πεταλούδες απολαμβάνουμε το νέκταρ τους.

Η Georgia O’Keeffee, η γιαγιά της άγριας δύσης, μας δείχνει πώς να παρατηρούμε τα τόσο εύθραυστα λουλούδια που λίγοι από εμάς έχουν σταθεί να τους δώσουν σημασία. Nα παρατηρήσουν πώς το φως τα διαπερνά, την υφή από κάθε πέταλο. Πώς τα χρώματα αλλάζουν απ’ το κέντρο προς τις άκρες και σβήνουν το ένα μέσα στο άλλο.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν μιλάμε για μία επιβλητική φιγούρα της παγκόσμιας τέχνης και αγνοούμε το γεγονός ότι αν και Μάιος, η άνοιξη ακόμα δεν ήρθε. Θα τη φέρουμε εμείς με τη ζωγραφική μας.

Σας περιμένουμε!

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη.