Σχεδιάζουμε κουτιά δημητριακών

Γιατί πιάνουμε αυτό το κουτί και όχι εκείνο από το ράφι; Διαλέγουμε εμείς τα προϊόντα που αγοράζουμε ή μήπως μας διαλέγουν εκείνα;
Τι τραβάει πιο πολύ το βλέμμα; Το χρώμα; Τα γράμματα; Οι εικόνες; Αν το κουτί έχει οδηγίες, πού πρέπει να είναι;

Και φυσικά, το πιο σημαντικό: εσύ πώς θα ήθελες να είναι το αγαπημένο σου κουτί δημητριακών;

Στο θεματικό εργαστήριο αυτού του Σαββάτου, συζητάμε τα καυτά θέματα που αφορούν τις συσκευασίες δημητριακών, σχεδιάζουμε το δικό μας κουτί, τη δική μας μάρκα, γράφουμε τις δικές μας οδηγίες χρήσης και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο ράφι!

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.