Έρχονται οι γιορτές, φεύγει το 2021, κι εμείς, σε πείσμα των δυσκολιών που μας επιφύλαξε, θα δείξουμε χαρακτήρα. Θα το αποχαιρετίσουμε γενναιόδωρα: θα φτιάξουμε το πιο γιορτινό, το πιο χρωματιστό, το πιο φωταγωγημένο, το πιο ding λούνα παρκ που έχει υπάρξει ποτέ!

Με ρόδα, και ρόλερ κόστερ, και μαλλί της γριάς, και παιχνίδια, και δέντρα και φωτάκια και απ’ όλα. Ανησυχούμε λίγο για τις σκανταλιές που μπορεί να σκαρφιστούν τυχόν αδέσποτοι καλικάτζαροι που θα βρεθούν στο ding, αλλά ελπίζουμε ότι με τη βοήθειά σας θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό.

Έχουμε ήδη κάποιες πρώτες κατασκευές, και αυτό το Σάββατο συμπληρώνουμε, χρωματίζουμε, στολίζουμε και κάνουμε την απαραίτητη φωταγώγηση!

Σημείωση: Αν και συνεχίζουμε το ομαδικό μας έργο, μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά και παιδιά που δεν μπόρεσαν να είναι στο ding το Σάββατο που μας πέρασε. Αυτό σημαίνει άλλωστε ομαδικό έργο, και αυτό θέλουμε: ένα λούνα παρκ που θα έχουν φτιάξει όλα τα παιδιά του ding μαζί! :-)

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.