Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, λένε. Γιατί όμως; Θα έπρεπε; Πώς είναι ένα καλό εξώφυλλο και γιατί; Τι πρέπει να γράφει; Τι πρέπει να δείχνει και γιατί; Πώς πρέπει να είναι τα γράμματα του τίτλου; Και γιατί τα βιβλία να έχουν εξώφυλλο τέλος πάντων;

Διαλέγουμε μερικούς πολύ ξεχωριστούς τίτλους βιβλίων και ριχνόμαστε στη δουλειά. Εφοδιαζόμαστε με ψαλίδι, κόλλα, χαρτί και σχεδιάζουμε το δικό μας εξώφυλλο βιβλίου. Θα δείξουμε τους ήρωες ή όχι; Θα χρησιμοποιήσουμε πολλά ή λίγα χρώματα; Πόσο μεγάλα θα κάνουμε τα γράμματα;

Αυτό το Σάββατο, ένα πολύ ξεχωριστό δημιουργικό εργαστήριο όπου τα παιδιά θα μας δείξουν τις γραφιστικές τους σούπερ δυνάμεις και θα βάλουν τα δυνατά τους να δημιουργήσουν ένα εξώφυλλο που θα τραβάει τα βλέμματα!

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.