fbpx

Το πάρτι των σκελετών

ΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Έφτασε και φέτος το τέλος του Οκτωβρίου και στο ding κάνουμε το καθιερωμένο (πλέον) αφιέρωμα στην γιορτή της Ημέρας των Νεκρών του Μεξικό — που μπορεί να ονομάζεται «ημέρα», αλλά κρατάει τρεις μέρες (από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου).

H La Catrina και ο El Catrin, είναι οι εμβληματικές φιγούρες-σκελετοί αυτής της πολύχρωμης και γεμάτης γέλια και μουσικές γιορτής. Αυτοί που έφυγαν, αλλά δεν έχουν ξεχαστεί, βρίσκονται ξανά ανάμεσα στους φίλους και τις οικογένειές τους και μοιράζονται για άλλη μία φορά τα νέα τους, αλλά και πλούσια γεύματα, χορούς και τραγούδια.

Ελάτε αυτό το Σάββατο στο ding για να στήσουμε και φέτος τη δική μας γιορτή με κατασκευές, σκελετούς και πολλά γυαλιστερά χρώματα!

Σας περιμένουμε!

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Αν και η χρήση υγειονομικής μάσκας δεν είναι πλέον υποχρεωτική, δεν θα δούμε με μισό μάτι όποιο παιδί επιλέξει να την φορέσει.

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Δείξτε το στους φίλους σας!

Go to Top