Έρχεται χειμώνας, καιρός να προστατέψουμε τα ζώα απ’ το κρύο.

Τι σχέδιο θα έχει το πουλόβερ μας;
Πουά; Ριγέ; Ψαροκόκκαλο ή ζικ ζακ;

Ένα δημιουργικό εργαστήριο μελέτης των μοτίβων που υπάρχει σχεδόν παντού γύρω μας.

Μοτίβο στα μαθηματικά, στα χρώματα, στη μουσική, στα σχήματα, στις λέξεις και φυσικά στα… πουλόβερ.

Παρατηρούμε τα ζώα και ανακαλύπτουμε ότι κάποια έχουν ήδη μοτίβο σε ό,τι φοράνε. Η ζέβρα, το ψάρι, η τίγρη, το παγόνι, η καμηλοπάρδαλη. Αλλά σίγουρα θα βαρέθηκαν να φοράνε όλο τα ίδια και τα ίδια.

Θα δοκιμάσουμε χρώματα και πολλά διαφορετικά μοτίβα. Γραμμές με όλες τους τις παραλλαγές, ευθείες, καμπυλωτές, με γωνίες. Σχήματα στρογγυλά, οβάλ ή κύκλους ομόκεντρους και τετράγωνα, τρίγωνα, τελείες, βούλες…

Πολύχρωμα πουλόβερ που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα, σε κάθε γωνιά, στη στέπα, την έρημο, τη ζούγκλα ή τον πάγο…

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.