fbpx
Loading...

Θεματικό Δημιουργικό Εργαστήριο

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΟΛΑΖ, ΠΗΛΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Θεματικό Δημιουργικό Εργαστήριο2023-09-25T11:42:57+03:00

Είναι το γνώριμο και αγαπημένο «Θεματικό του Σαββάτου» που διοργανώνουμε στο ding από το φθινόπωρο του 2016. Με αφορμή ένα θέμα, είτε κλασικό, είτε αλλοπρόσαλλο, το σαββατιάτικο θεματικό δημιουργικό εργαστήριο απελευθερώνει μικρούς καλλιτέχνες που έχουν την τάση να …απογειώνονται.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είμαστε κινητοί!

Ναι, το θεματικό εργαστήριο του ding μπορεί να πραγματοποιηθεί και εκτός έδρας. Σε σχολεία, οργανισμούς, αλλά και ιδιωτικούς χώρους, στα πλαίσια εκδηλώσεων ή άλλων δραστηριοτήτων. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το project ή την ιδέα που έχετε.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια μικρή γεύση από προηγούμενα θεματικά εργαστήρια

Το πάρτι των σκελετών

Έφτασε και φέτος το καθιερωμένο μας αφιέρωμα στην Ημέρα των Νεκρών του Μεξικό με πολλά γυαλιστερά χρώματα, κατασκευές και σκελετούς!

ding ή ding;

Τάρανδοι ή καλικάντζαροι; Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή χιονάνθρωπος; Κουτί ή σακούλα; Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες; Σάββατο ή Κυριακή; Και επιτέλους… το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;

H μαμά μου κι εγώ

Ένα δημιουργικό εργαστήριο ζωγραφικής, κατασκευών και γλυπτικής, εμπνευσμένο από τη φύση, αλλά και την ιστορία της τέχνης, αφιερωμένο στη μαμά! Για παιδιά 5-12 ετών.

Ένα δώρο για τη μαμά μου!

Όχι, αυτό το εργαστήριο δε θα σας το αποκαλύψουμε. Είναι μυστικό. Τα παιδιά αυτό το Σάββατο στο ding θα φτιάξουν κάτι για τη μαμά με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας. Οι μπαμπάδες ας κάνουν υπομονή ως τον Ιούνιο...

Φτιάχνουμε σκιάχτρα α λά ding

Kατασκευάζουμε σκιάχτρα στο μπόι μας! Πολύχρωμα, θεότρελα, ανατρεπτικά, και τελείως μα τελείως φιλικά σκιάχτρα όπως μόνο τα παιδιά του ding ξέρουν!

Το δάσος του Ποσειδώνα #3

Μία οικολογική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει στον σταδιακό αφανισμό ενός πολύτιμου φυτού της Μεσογείου.

Στον μικρόκοσμο της Yayoi Kusama

Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, θα ταξιδέψουμε ανάμεσα σε κουκίδες και θα μπούμε στο μικροσκόπιο για θα βρεθούμε στον μικρόκοσμο και να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα.

Τα γλυπτά του Jean Dubuffet

Ένα δημιουργικό εργαστήριο γλυπτικής και κατασκευών με έμπνευση τη δουλειά του γλύπτη Jean Dubuffet. Για παιδιά 5 έως 12 ετών.

Go to Top