Η τσίκνα, οι όρνιθες και οι μάσκες

Ένα αποκριάτικο δημιουργικό εργαστήριο κατασκευών και αριστοφανικής κωμωδίας. Για παιδιά 6-12 ετών.

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι ουρανοί της Αττικής (και της χώρας όλης) έχουν από νωρίς γεμίσει… τσίκνα. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν τι θα έλεγε ο παππούς Αριστοφάνης αν βρισκόταν από μια μεριά να μας βλέπει.

Ε, και από τον Αριστοφάνη και την τσίκνα, θυμηθήκαμε τη Νεφελοκοκκυγία και τους Όρνιθες, και, καθώς τελειώσαμε με τις κατασκευαστικές υποχρεώσεις του Global Canvas, μπορούμε κι εμείς να μασκαρευτούμε και να χαρούμε τις απόκριες. Σε τι θα μασκαρευτούμε; Ε, σε τι άλλο. Σε πουλιά φυσικά!

Με την ευκαιρία θα πούμε άλλη μία φορά την ιστορία των Πεισθέταιρου και Ευελπίδη, θα μοιραστούμε τις σκέψεις μας γύρω από τα κίνητρα του Αριστοφάνη για να γράψει αυτή την κωμωδία, θα δούμε κοστούμια πουλιών από παραστάσεις, και φυσικά θα μεταμορφωθούμε σε… όρνιθες!

Σας περιμένουμε!

O αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Δείξτε το στους φίλους σας!

Go to Top