Στο ding, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε ένα εργαστήριο με μια από τις αγαπημένες μας μορφές αφηγηματικής τέχνης: τα comics.

Τα παιδιά θα εισαχθούν σε μία ιδιαίτερα δημιουργική διαδικασία. Σενάριο, διάλογοι και σκίτσο, όλα μαζί συντονίζονται με τρόπο τέτοιο ώστε να μεταφέρουμε την ιστορία που έχουμε στο κεφάλι μας στο χαρτί. Να δώσουμε ζωή στους απίθανους ήρωες που έχουμε σκαρφιστεί.

  • Το εργαστήριο σχεδιάζει και πραγματοποιεί ο Φοίβος.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι προγραμματισμένες ημέρες και ώρες διαξεγωγής των απογευματινών εργαστηρίων μας δεν είναι προς το παρόν αμετάβλητες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας εναλλακτικών τμημάτων ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις συμμετοχές. Εαν επιθυμείτε, σημειώστε στην παραπάνω δήλωση συμμετοχής εναλλακτικές ημέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν.

Φοίβος Παπαχατζής

Ο Φοίβος Παπαχατζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Graphic Arts and Design στο Leeds Metropolitan University, με ειδίκευση στην εικονογράφηση.

Από το 2001 εικονογραφεί για τον περιοδικό τύπο, τη διαφήμιση και εκδοτικούς οίκους. Ειδικότερα, δουλειά του έχει δημοσιευτεί, μεταξύ άλλων, στα περιοδικά «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Focus», «Status», «Symbol», «Gourmet» και «Ε» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», καθώς και σε περισσότερα από 15 βιβλία.

Εδώ και μια περίπου δεκαετία διδάσκει σκίτσο και comics σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Εκτός από τη γυναίκα και την κόρη του, οι μεγάλες του αγάπες είναι τα comics, τα βιβλία και η μουσική.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη, όπως και η διενέργεια self test σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τους χώρους πολιτιστικής εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα οδηγία, όπως και όταν αυτή μας ανακοινώνεται.