Έφτασε και φέτος το τέλος του Οκτωβρίου και στο ding κάνουμε το καθιερωμένο (πλέον) αφιέρωμα στην γιορτή της Ημέρας των Νεκρών του Μεξικό — που μπορεί να ονομάζεται «ημέρα», αλλά κρατάει τρεις μέρες (από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου).

H La Catrina και ο El Catrin, είναι οι εμβληματικές φιγούρες-σκελετοί αυτής της πολύχρωμης και γεμάτης γέλια και μουσικές γιορτής. Αυτοί που έφυγαν, αλλά δεν έχουν ξεχαστεί, βρίσκονται ξανά ανάμεσα στους φίλους και τις οικογένειές τους και μοιράζονται για άλλη μία φορά τα νέα τους, αλλά και πλούσια γεύματα, χορούς και τραγούδια.

Ελάτε αυτό το Σάββατο στο ding για να στήσουμε και φέτος τη δική μας γιορτή με κατασκευές, σκελετούς και πολλά γυαλιστερά χρώματα!

Σας περιμένουμε!

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη, όπως και η διενέργεια self test σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τους χώρους πολιτιστικής εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα οδηγία, όπως και όταν αυτή μας ανακοινώνεται.