– Αστροναύτης!
– Δύτρια!
– Ορειβάτης!
– Θέλω να γράφω και να λέω παραμύθια σε παιδιά.
– Θα φτιάχνω εικόνες!
– Δοκιμαστής τσιχλόφουσκας.
– Εγώ θα γίνω επαγγελματίας γυαλιστής μήλων σε μανάβικο.
– Κομμώτρια προβάτων!

Αυτό το Σάββατο, όταν μεγαλώσουμε θα γίνουμε ό,τι λαχταράει η ψυχή μας και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν!

Σκεφτόμαστε πώς είναι η ζωή, και το περιβάλλον του επαγγέλματος που μας αρέσει. Ετοιμάζουμε το πορτρέτο μας, ανάλογα με το επάγγελμά μας, και συζητάμε για το τι χρειάζεται γύρω του. Σχεδιάζουμε τον χώρο εργασίας, τα ρούχα, τα εργαλεία που χρειαζόμαστε, και κατασκευάζουμε το μέλλον  …τρισδιάστατο.

Σας περιμένουμε!

Για την προστασία της υγείας μας και λόγω των νέων συνθηκών, ο αριθμός συμμετοχών ανά εργαστήριο είναι περιορισμένος. H κράτηση θέσης είναι απαραίτητη!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.