Μια ευκαιρία για τα μικρότερα παιδιά να ανακαλύψουν τον θαυμαστό κόσμο των χρωμάτων και των υλικών,  με τη μαμά ή τον μπαμπά και να δημιουργήσουν μαζί.

Θέλει να τα πιάσει όλα, να τα νιώσει όλα. Θέλει να πασαλειφτεί με χρώματα, να σκίσει, να πειραματιστεί. Στο σπίτι, το να λερώνεσαι, τις περισσότερες φορές δεν είναι πολύ πρακτικό ή/και εφικτό. Τα μικρά παιδιά μπορούν εδώ να το κάνουν ελεύθερα. Χαρτιά, πλαστελίνες, πολλά διαφορετικά κατάλληλα υλικά για να δημιουργήσουν και να εκφραστούν παρέα με την μαμά ή τον μπαμπά.

Μια ευκαιρία να παίξετε μαζί και να διασκεδάσετε χωρίς να πρέπει να σας νοιάζει αν θα λερώσετε ή αν θα λερωθείτε.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.