Τα δημιουργικά εργαστήρια του ding, δεν είναι μόνο για τα παιδιά!

Το εικαστικό εργαστήριο για μεγάλους έχει ανοιχτή δομή και πλατιούς ορίζοντες. Διατηρεί τις ιδέες που έχει για τη δημιουργική διαδικασία και επιθυμία του είναι (όπως ακριβώς και στα παιδικά εργαστήρια) να ενισχύσει τη διαφορετική, ή και ανατρεπτική ακόμα, σκέψη μέσα από τα εικαστικά.

Θα γνωρίσουμε πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, θα χρησιμοποιήσουμε μολύβι, κάρβουνο, τέμπερες και σκόνες.

Θα μιλήσουμε για το χρώμα, τη φόρμα, τη σκιά και θα ταξιδέψουμε σε διάφορους πολιτισμούς του κόσμου, μέσα από τα έργα τους.

Θα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε γνωστά έργα καλλιτεχνών, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε τις δικές μας εκδοχές.

Θα έχουμε μια ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε ικανότητες και να θέσουμε καινούρια όρια στις δυνατότητές μας.

Πάνω απ’ όλα όμως, σκοπεύουμε να περάσουμε καλά!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα απογευματινά εγαστήρια του ding ακολουθούν τις σχολικές αργίες. Δείτε εδώ αναλυτικά.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια (όπως και σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας) σύμφωνα με τις τελευταίες ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο ένα από τα παρακάτω: Διενέργεια self test, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τα σχετικά αποδεικτικά (δηλώσεις ή πιστοποιητικά) σε έντυπη μορφή.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τις ίδιες ρυθμίσεις το ding είναι υποχρεωμένο να διατηρεί βιβλίο εισερχομένων-εξερχομένων στους χώρους των εργαστηρίων.