fbpx

Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο;

ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Κάνε τον κόσμο καλύτερο! Μπορείς!

Κάθε μέρα ακούμε για τις υποχρεώσεις μας. Αλλά τι γίνεται με τα δικαιώματά μας και ποια είναι αυτά; Πώς μιλάμε και ποιος είναι ο τρόπος να λέμε τη γνώμη μας και οι άλλοι να μας ακούν με προσοχή;

Ο ενεργός πολίτης ενημερώνεται, σχηματίζει άποψη, νοιάζεται για τον κόσμο γύρω του, αντιδρά όταν προσβάλλονται και καταπατούνται τα δικαιώματά του, υπερασπίζεται την ελευθερία του και την ελευθερία των άλλων. Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο θεματικό εργαστήριο, με εργαλείο το παιχνίδι και την εικαστική δημιουργία, θα εξερευνήσουμε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, αλλά και τις αξίες που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο συνυπάρχουμε και δημιουργούμε με τους γύρω μας.

Έλα να μάθουμε μαζί πόση σημασία έχει να έχουμε δυνατά αφτιά, ανοιχτά μάτια και σκέψη γεμάτη ιδέες. Εργαλεία απαραίτητα για να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε, ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Η ομάδα του ding έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τη φιλόλογο, εκπαιδεύτρια ρητορικής Βάλια Λουτριανάκη και την Ερευνητική Παιδαγωγική Ομάδα Σείριος. Μαζί θα συζητήσουμε, θα σκεφτούμε και θα αποτυπώσουμε τα αιτήματά μας, με τον δικό μας τρόπο, σε πολύχρωμα πλακάτ.

2018-11-14T00:06:02+02:0013/11/2018|Categories: Τα θεματικά εργαστήρια του Σαββάτου|

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Δείξτε το στους φίλους σας!

Go to Top