Μια ευκαιρία για τα μικρότερα παιδιά να ανακαλύψουν τον θαυμαστό κόσμο των χρωμάτων και των υλικών,  με τη μαμά ή τον μπαμπά και να δημιουργήσουν μαζί.

Θέλει να τα πιάσει όλα, να τα νιώσει όλα. Θέλει να πασαλειφτεί με χρώματα, να σκίσει, να πειραματιστεί. Στο σπίτι, το να λερώνεσαι, τις περισσότερες φορές δεν είναι πολύ πρακτικό ή/και εφικτό. Τα μικρά παιδιά μπορούν εδώ να το κάνουν ελεύθερα. Χαρτιά, πλαστελίνες, πολλά διαφορετικά κατάλληλα υλικά για να δημιουργήσουν και να εκφραστούν παρέα με την μαμά ή τον μπαμπά.

Μια ευκαιρία να παίξετε μαζί και να διασκεδάσετε χωρίς να πρέπει να σας νοιάζει αν θα λερώσετε ή αν θα λερωθείτε.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη, όπως και η διενέργεια self test σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τους χώρους πολιτιστικής εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα οδηγία, όπως και όταν αυτή μας ανακοινώνεται.