Τα δημιουργικά εργαστήρια του ding, δεν είναι μόνο για τα παιδιά!

Το εικαστικό εργαστήριο για μεγάλους έχει ανοιχτή δομή και πλατιούς ορίζοντες. Διατηρεί τις ιδέες που έχει για τη δημιουργική διαδικασία και επιθυμία του είναι (όπως ακριβώς και στα παιδικά εργαστήρια) να ενισχύσει τη διαφορετική, ή και ανατρεπτική ακόμα, σκέψη μέσα από τα εικαστικά.

Θα γνωρίσουμε πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, θα χρησιμοποιήσουμε μολύβι, κάρβουνο, τέμπερες και σκόνες.

Θα μιλήσουμε για το χρώμα, τη φόρμα, τη σκιά και θα ταξιδέψουμε σε διάφορους πολιτισμούς του κόσμου, μέσα από τα έργα τους.

Θα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε γνωστά έργα καλλιτεχνών, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε τις δικές μας εκδοχές.

Θα έχουμε μια ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε ικανότητες και να θέσουμε καινούρια όρια στις δυνατότητές μας.

Πάνω απ’ όλα όμως, σκοπεύουμε να περάσουμε καλά!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι προγραμματισμένες ημέρες και ώρες διαξεγωγής των απογευματινών εργαστηρίων μας δεν είναι προς το παρόν αμετάβλητες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας εναλλακτικών τμημάτων ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις συμμετοχές. Εαν επιθυμείτε, σημειώστε στην παραπάνω δήλωση συμμετοχής εναλλακτικές ημέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν.

Όλα τα προγράμματα και εργαστήρια του ding πραγματοποιούνται με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες υποδείξεις των αρμόδιων αρχών. Επιπλέον, για όποιο εργαστήριο είναι εφικτό, γίνεται χρήση της αυλής μας όσο και όποτε ο καιρός το επιτρέπει.

Η χρήση υγειονομικής μάσκας στους χώρους του ding είναι απαραίτητη, όπως και η διενέργεια self test σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τους χώρους πολιτιστικής εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα οδηγία, όπως και όταν αυτή μας ανακοινώνεται.