Let’s pARTy

/Let’s pARTy
Let’s pARTy 2018-03-09T00:33:05+00:00

Διοργανώνουμε ένα ανεπανάληπτο δημιουργικό εργαστήριο με μπόλικα χρώματα, κατασκευές και εκπλήξεις.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ
Τα πάρτι που διοργανώνουμε στο ding γίνονται Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί και απόγευμα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Θα χαρούμε να σχεδιάσουμε το θέμα του εργαστηρίου με έμπνευση από τα αγαπημένα ενδιαφέροντα του παιδιού σας. Αλλά μπορούμε να σας εκπλήξουμε και με ένα από τα δεκάδες εργαστήρια που έχουμε ήδη οργανώσει. Σε κάθε εργαστήριο οι καλεσμένοι παίρνουν μαζί τους το έργο τους.

ΚΟΣΤΟΣ
Ρωτήστε μας για το κόστος το οποίο εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετέχουν και το θέμα του εργαστηρίου βάση των υλικών που θα χρειαστούν.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Τα έξοδα καλύπτουν τα έξοδα όλων των υλικών, της χρήσης του χώρου και την ηλεκτρονική πρόσκληση που μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να τυπώσετε στο σπίτι.

ΑΤΟΜΑ
Ο μέγιστος αριθμός που μπορούμε να φιλοξενήσουμε είναι 20 παιδιά. Δυνατότητα για μεγαλύτερο αριθμό υπάρχει αλλά σε αυτή την περίπτωση καλό είναι οι γονείς εφόσον οι γονείς δεν συνοδεύουν τα παιδιά.

EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Κάθε γιορτή ή γενέθλια μπορούν να γίνει μια μοναδική ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους και να δημιουργήσετε. Επαγγελματικά events με συγκεκριμένη θεματολογία που να ταιριάζει σε συγκεκριμένο concept ή ιδέα, μπορούν να σχεδιαστούν και στο χώρο της επιλογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας.
τηλ. 6972323061

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η προκαταβολή 20% του ποσού εξασφαλίζει την αγορά των υλικών που θα χρειαστούμε, αλλά και τη διαθεσιμότητα του χώρου. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Επειδή όμως πολλά απρόβλεπτα μπορούν να συμβούν, ιδίως όταν πρόκειται για παιδιά, εξασφαλίζουμε το πάρτι σας να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ
Τρόφιμα, γλυκά, τούρτα, ποτά, χαρτοπετσέτες, μαχαιροπίρουνα, πιάτα και κεράκια. Δεν μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαθέσουμε δικά μας τρόφιμα και ποτά. Παρ’ όλ’ αυτά, εάν το επιθυμείτε, η ομάδα του ding μπορεί να σας συστήσει catering και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.